VSTOP ČLANOV:
 Član:
 Geslo:
Popularno:, 6951397
Status: Gost Registracija  
AVTO BLOG BIZARNO DOM ESTRADA FOTO HRANA  TEHNO  TURIZEM  ZDRAVJE

  BLOG - 1281 blogov / 430 komentarjev ... Vsi Blogi Popularni Blogi Vpiši Svoj Blog  
    

PRAVNA ZAŠČITA PRED POLICIJSKO LEGITIMACIJO IN PRED INŠPEKTORSKIMI OBISKI


DAJTE INŠPEKTORJU IN POLICISTU PRAVICO, DA SI PRIDOBI SODNI NALOG. Brez tega ne sodelujte! Pod nobenim pogojem. Ustava je nad zakonom in je jasna. Uradne osebe brez pisnega naloga ne smejo NIČ. Ali razumete slovensko besedico: NIČ! Če se sklicujejo na svoje zakone, so le ti pisani za njih. Za ljudi je pisana ustava, saj niste zaposleni v džravni upravi, da bi spoštovali njihove zakone. Ja. Tako enostavno je to razumeti. Nobene filozofije!

Glede na dogajanje in izvajanje nezakonja s strani tiranske države, ki jo vodi mafijska združba organizirana v vlado republike slovenije, katero tiho podpirajo vsi ostali strankarski priveski ter ostala politična in uradniška sodrga, vam sporočam, da v Sloveniji še vedno velja Ustava in Zakoni. Napisani so tako, da nas pred temi plačanci zaščitijo. Stvar je sedaj samo na vas, kako boste zakon ki vas ščiti, znali uporabiti v praksi!

PRAVNI NASVET


Noben policist ali inšpektor ali kdor koli ne sme BREZ SODNE ODLOČBE vstopiti v vaš poslovni prostor. Sodni nalog, če ga ima, (po navadi ga nima!) MORA glasiti na vaše ime, priimek in naslov s prebivališčem. Če tega nima, ne sme vstpiti v stanovanje ali v DRUGE TUJE PROSTORE!

Ne smete ga pustiti v gostilno, ne v pisarno, ne v prodajalno... NIKAMOR. Če te odločbe nima, ga lahko nemudoma odslovite. Prav tako policista, v kolikor inšpektorja spremlja. Tudi policist potrebuje SODNI NALOG za vstop ali za preiskavo!

Ljudje delajo največjo napako s tem, ko se predstavijo z OSEBNO IZKAZNICO ali drugimi papirji. V tem trenutku ste podpisali POGODBO S HUDIČEM! Ne smete se legitimirati PREDEN VAM URADNA OSEBA ne vroči SODNE ODLOČBE NA VAŠE IME. Vse pooblaščene uradne osebe, ki te dni pišejo kazni po Sloveniji hodijo naokoli in vstopajo v poslovne prostore BREZ SODNIH ODLOČB (to je sodni nalog, podpisan s strani sodnika posameznika in mora glasiti na vaše ime!), počnejo to v nasprotju s 36. členom Ustave Republike Slovenije. Ne pozabite, da je USTAVA KRONA ZAKONA. Če se uradna oseba sklicuje na primer na Zakon o policiji ali na Zakon o inšpekcijski preiskavi, dajte točno vedeti tej osebi, da je to zakon, ki velja za njih. Za vas pa velja ustava. In ustava zahteva SODNI NALOG.

---------------
Ustava Republike Slovenije (URS-NPB9) čistopis

36. člen

Stanovanje je nedotakljivo.

Nihče ne sme brez ODLOČBE SODIŠČA proti volji stanovalca vstopiti v tuje stanovanje ali v DRUGE TUJE PROSTORE, niti jih ne sme preiskovati.

Pri preiskavi ima pravico biti navzoč tisti, čigar stanovanje ali prostori se preiskujejo, ali njegov zastopnik.

Preiskava se sme opraviti samo v navzočnosti dveh prič.

Pod pogoji, ki jih določa zakon, sme uradna oseba brez odločbe sodišča vstopiti v tuje stanovanje ali v tuje prostore in izjemoma brez navzočnosti prič opraviti preiskavojče je to neogibno potrebno, da lahko neposredno prime storilca kaznivega dejanja ali da se zavarujejo ljudje in premoženje.

---------------

Vsekakor brezkompromisno in korajžno zajtevajte - PREDEN POKAŽETE OSEBNO IZKAZNICO, naj vam inšpektor, policist, varnostnik ali kdor koli vam že teži, učitelj, ravnatelj, zdravnik ... sodno določbo za vstop, za osebno preiskavo in legitimacijo ali tudi za natikanje maske! Poskus je kaznivo dejanje:

---------------
Kazenski zakonik (KZ-1-NPB4);čistopis

Neupravičena osebna preiskava

136. člen

(1) Kdor neupravičeno preišče drugega ali stvari, ki jih ima ta na sebi ali s seboj (dokumenti etc), se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

(2) Če stori dejanje iz prejšnjega odstavka uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic, se kaznuje z zaporom do dveh let.

(3) Poskus dejanj iz prvega in drugega odstavka teaa člena + je kazniv.

(4) Pregon za dejanje iz prvega odstavka tega člena se začne na predlog.

---------------

Predlog pomeni, da sami podate kazensko ovadbo na sodišče ali policiji! Vzemite podatke osebe, ki vas nadleguje, saj se mora po zakonu policist, inšpektor etc. prvi predstaviti. Poslikajte s telefonom dokumentacijo in se mu zahvalite ter ga odslovite od koder je pršel. Potem pa takoj kazenska ovadba za poskus neupravičene osebne preiskave!


Admin BLOG | PRAVNA ZAŠČITA PRED POLICIJSKO LEGITIMACIJO IN PRED INŠPEKTORSKIMI OBISKI
  Admin, 09.02.2021 ...
  Vseh blogov: 1281, Napisal/a: 1185 blogov, Ta blog je prebran: 348 krat ...

Podobni blogi:

BLOG | PRAVNA ZAŠČITA PRED POLICIJSKO LEGITIMACIJO IN PRED INŠPEKTORSKIMI OBISKI ...
1 2 3 4 5

   Prijavi ta blog    

Komentarji na Spletniku

Trenutno ni nobenega komentarja na ta blog...


Komentiraj ta blog
Komentar na zgornjo sliko je dovoljen tudi gostom ...OPOMBA: Avtor strani ne prevzema nobene odgovornosti glede komentatorjev in vsebine ki jo vpisujejo. V skrajnem primeru se komentarji brišejo ali pa se jim izklopi možnost komentiranja. .


Drugi blogi od Admin:
Projekt Blue Book (389) |
 
OstaleMožnosti
Zasebnost & Pravila & Pogoji
Novosti     Kontakt
Radio FMSI-The best of 80's


Avtor 2007 - 2021 ©, | Za vprašanja, ob težavah s stranjo, opozorila za netočne sporne objave, nam pišite tukaj
Te strani vsebujejo tudi oblike erotične vsebine, ki niso primerne za mladoletne osebe! Po pravilniku avtorja je pogoj za obisk in ogledovanje te strani polnoletnost. Če imate manj kot 18 let prosimo da zapustite stran!