NOVICE:
ŠOKANTNO: Gospod dr. Tomaž Janežič iz UKC Ljubjana pacjinte pušča v smrt zaradi reda ... (MojSpletnik)
 
 
ŠOKANTNO: Gospod dr. Tomaž Janežič iz UKC Ljubjana pacjinte pušča v smrt zaradi reda
Dr. Tomaž Janežič (Foto: Splet)

Preberite si tole kaj dela zdravstvo na UKC Ljubljana in kako jim je vseeno če kdo umre. Podatke blonika hranimo v uredništvu. Bolnik ima vse te emaile shranjene in so več kot dokaz

Na nas se je obrnil bolnik ki je v smrtni nevarnosti če ne dobi zdravila. Prekinitev pomeni da zdravilo kasneje več ne deluje in ga je potrebno zamenjati z drugim. Bolnik je daleč stran iz Ljubljane in ima zdravila samo še za par dni, potem se prične proces umiranja. Kar omenjeni zdravnik več kot zelo dobro ve a kljub temu ga je zavrnu.

Bolnik zdravila naročuje tako da mu jih zdravnik pošlje njegovi lekarni kjer jih lahko dviguje. Ta pa jih lahko potem po potrebi prevzame.

Danes se je zgodil prvi incident pri naročilu zdravil ki je menda objavljen v javnosti. Zdravil ni bilo v lekarni, zato se je bolnik obrnil na UKC Ljubljana preko emaila. Tam mu je prvi zdravik (zaenkrat nebi omenjali imena) odgovoril da zdravil ne dobi. Potem se je bolnik obrnil še na njegovega nadrejenega, dr. Tomaža Jančiča ki pa je bolniku po emailu odgovoril takole:

dr. Tomaž Janežič:

Pozdravljeni. Določenih pravil, kot bolnik, se je treba držati, drugače ne gre, sicer bi bil prevelik kaos.

Bolnik pa tole tako lahko razume:

Pozdravljeni. Določenih pravil, kot bolnik, se je treba držati, če ne lahko kar umrete, drugače ne gre, sicer bi bil prevelik kaos.


Torej zaradi kaosa in reda je po njegovem bolnika bolje pustiti v smrt. Upoštevanje pacijentovih pravic za te zdravnike v UKC Ljubljana sploh ni pomembno, pomembeno je le komandiranje bolnikom, pogojevanje in vsiljevanje pravilž ki so dobra za zdravstveni proračun za bolnika pa niti ne..

Pri vsej stvari gre da bolnik ne more hodit v LJ, namesto njega nemore tudi nihče drug v LJ, nima nikogar da bi ga peljal v LJ niti nima denarja da bi si privoščil za avtobus. Bolnik je zato predlagal da se pregledi vršijo v njegovem kraju.

Tako obnašanje zdravnikov se lahko potem smatra že kot naklepni umor. S takim načinom je zdravstvo pokazalo da jim jer malo mar za človeka. Človeško življenje za njih je le brezvreda številka in igra. Pacijente dobesedno pustijo umret če ni po njihovih pravilih.

Človek se lahko zelo resno vpraša v kakšni državi mi to živimo.

Bolnik je popolnoma izgubil zaupanje v omenjene zdravnike in bo vložil tožbo zoper obeh zdravnikov UKC LJ, ter zdravstva ker so ga z odrekanjem zdravljenja ogrožali in mu želeli smrt.




  Zadnji poseg: Ponedeljek, 28.Oktober 2019 ob 18:33:24



Več na temo "Vaše-Novice"  
 
 


povezave | slike | video | novice | Online radio | Objavi povezavo

Avtor 1998 - 2024 ©, Vse pravice rezervirane | Total obiskov od nastanka 1.1.2007 ...